Home ISLAM DISA URTËSI!!

DISA URTËSI!!

Ua dhuroj disa urtësi që më lanë mbresa:

  • Nëse je në namaz, ruaje zemrën tënde të mos preokupohet me diç tjetër!
  • Nëse je në mesin e njerëzve, ruaje gjuhën tënde nga përgojimi!
  • Nëse je në shtëpitë e njerëzve, ruaje shikimin!
  • Nëse je pran ushqimit, ruaje lukthin!
  • Dy gjëra mos i përkujto asnjëherë: Dëmin e njerëzve që ta kanë bërë dhe të mirat që ti ua ke bërë!
  • Dy mos i harro asnjëherë: Allahun e Madhëruar dhe Ditën e Ahiretit!
Previous articleA e dini se fjala MashaAllah është fjala më e përmendur në botë
Next articleLutjet