DHJET FJALË TË VËRTETA QË NUK KA AS ÇFARË TË SHTOHET E AS ÇFARË TË PAKËSOHET.

0
406

1. Jetojmë në një kohë, ku shohim shum njerëz, por nuk shohim njerëzi.!
2. Jetojmë në një kohë, nëse ” “Xhoni” e bën një krim, fajësohet “Xhoni”, por kur të njëjtin krim e vepron “Muhammedi” atëher fajësohet Islami.!
3. Jetojmë në një kohë, kur telefonat e mençur (smartphone) na afrojnë me ata që janë larg nesh, por na largojnë prej atyre që jan afër nesh.!
4. Jetojmë në një kohë, ku më shum e hapim Facebook-un se sa Kur’anin e Ndershëm.!
5. Jetojmë në një kohë ku, një Nënë mund të kujdeset për dhjetë fëmijë, ndërsa dhjetë fëmijë nuk mund të kujdesen për një Nënë.!
6. Jetojmë në një kohë, ku të pasurit vrapojnë me kilometra që të ju tretet ushqimi, ndërsa i varfëri vrapon me kilometra që të gjej ushqim.!
7. Jetojmë në një kohë, ku femrat paguhen që të zhveshen, ndërsa femrat tjera dënohen pse janë të veshura e të mbuluara.!
8. Jetojmë në një kohë, ku lista e kontakteve tona është i madh, por raporti mes tyre është i dobët.!
9. Jetojmë në një kohë ku, kemi shum por nuk jemi faleminderues.!
10. Jetojmë në një kohë, ku e dimë si të fitojmë për një jetë të mirë, por përsëri harrojmë se si të jetojmë mirë.!
“ME TË VËRTETË JETOJMË NË NJË BOTË TË ÇUDITSHME. ALLAHU NA RUAJT DHE NA PËRMIRSOFTË GJENDJEN.!!!”

(ALLAHUMEAMIN)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here