Home Të tjera Zgjodhem per ju Dhënia mes’h qafës kur merr abdes

Dhënia mes’h qafës kur merr abdes

Pyetësi thotë: A lejohet dhënia mes’h qafës gjatë abdesit kur i jep mes’h kokës dhe veshëve?

Shejh Muhamed bin Abdullah es-Subejl (Allahu e mëshiroftë!): Qafa nuk bënpjesë te gjymtyrët (pjesët) e abdesit. Prandaj nuk lejohet t’i jepet mes’h asaj e as të lahet. Allahu e di më së miri!

“Fetava” vëll. 2

Përktheu: Unejs Sheme

Previous articleBima që parandalon rënien e flokëve, rritet pikërisht në Shqipëri
Next articleDuaja e sherimit