Home Zgjodhëm për ju. Dëshiron jetë të gjatë,po fëmijë të sjellshëm ja cka i tha Zoti...

Dëshiron jetë të gjatë,po fëmijë të sjellshëm ja cka i tha Zoti Musait alejhi selam (ja cka duhet të bësh)

Dëshiron jetë të gjatë,po fëmijë të sjellshëm ja cka i tha Zoti Musait alejhi selam

“Allahu ka thënë:
“0 Musa, respektoji prindërit, sepse ai që respekton prindërit i zgjatet jeta dhe do të ketë fëmijë të sjellshëm, e kush nuk do t’i respektojë prindërit, do t’ i shkurtohet jeta dhe do të ketë fëmijë të praptë.”

M.I

Previous article23 – O ZOTI YNË, TE TI MBËSHTETEMI, TY TË DREJTOHEMI DHE TE TI DO TË KTHEHEMI
Next articleKur ta lexosh këtë tregim menjëher ke me dergu SALAVATE !