Home Zgjodhëm për ju. Cilat janë shkaqet e suksesit në jetë?

Cilat janë shkaqet e suksesit në jetë?

>Cilat janë shkaqet e suksesit në jetë?

Shkaqet e suksesit..

Derisa po qëndroja në dhomën time dhe po shikoja lartë në tavan, më erdhi në mendje një pyetje:

“Cilat janë shkaqet e suksesit në jetë?”

Dhe përgjigjen e gjeta brenda dhomës ku rrija..

“Aspiratat janë të larta!” –më tha tavani.
“Shpreso të ardhmen!” – më tha dritarja.
“Koha është e shtrenjtë!” – më tha ora.
“Fillo me veten tënde!” – më tha pasqyra.
“Shtyje me forcë!” – më tha dera.
Dhe… “Vendos dëshirat e tua në sexhde sepse Allahu nuk harron!” – më tha Toka.

Përshtati: Valdet Kamberi

Previous articleZoti im më ka porositur nëntë gjëra e unë ju porosis edhe juve
Next articleKjo dua trajton 8-të gjendje emocionale që shkaktojnë brengosje të thellë