ÇFAR TË THEMI KUR VESHIM NJË RROBË TË RE

0
249
Thrift store clothing racks

KUR VESH NJË RROBË TË RE

اللَّهُمَّ لَكَ الْحَمْدُ أَنْتَ كَسَوْتَنِيهِ، أَسْأَلُكَ مِنْ خَيْرِهِ وَخَيْرِ مَا صُنِعَ لَهُ، وَأَعُوذُ بِكَ مِنْ شَرِّهِ وَشَرِّ مَا صُنِعَ لَهُ.

 

All-llãhummelekel-ḥamdu Ente kesewtenĩhi, es’eluke min ḣajrihi we ḣajri ma ṣuni’a lehu, we e’ũdhu bike min sherrihi we sherri mãṣuni’a lehu.

 

(O Allah! Ty të takon lavdia! Ti më bëre rrizk këtë veshje. Të kërkoj të ma bësh të dobishme dhe të më mundësosh përdorimin e saj në të mirën për të cilën është prodhuar! Kërkoj të më mbrosh nga sherri[1] i saj dhe nga përdorimi i saj për gjynahe!).[2]

Seid el Kahtani

Përktheu: Azem Bardhoshi

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here