ArgËtim

ArgËtim

MOST COMMENTED

Limoni dhe hudhra, kundër lythave

Ky ilaç është shumë i thjeshtë dhe vepron. Shëron lythat në mënyrë krejt natyrale. Përbërësit: 1 thelb hudhër; Lëngun e gjysmë limonit; Trakë ngjitëse). Përgatitja: Shtypeni...

HOT NEWS