Home Lajme Çaji i gjelbër për rënie në peshë (dobësim)

Çaji i gjelbër për rënie në peshë (dobësim)

Të gjithë e dimë se japonezët kanë shtat të hedhur, madje edhe në moshë të shtyre dhe kjo thuhet se është pasojë e sasisë së madhe të peshkut pa të cilën tryeza japoneze nuk mund të paramendohet. Mirëpo kjo nuk është e tëra thonë studiuesit nga Tokio dhe nga Gjeneva,të cilët kanë ardhur deri te një përfundim epokal.DSC02165_edited-1 (1)

Çaji i gjelbër, një pije tradicionale japoneze, përmban një antioksidant unik, i cili është më i fortë sesa çfarëdo mjeti për dobësim.
Këto hulumtime kanë treguar se çaji i gjelbër e atakon yndyrën në bark, prej ku yndyra më së vështiri largohet, pra çaji i gjelbër përmban një përbërës (katekina) i cili yndyrën e barkut e shndërron në energji.

Gjithashtu çaji i gjelbër e zvogëlon rrezikun nga arteroskleroza për 46{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058},infarkti për 42{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058} dhe kanceri i lukthit për 32{ad665188d2e1dd481ca1082a75a5a95cd65abe9addc30f8ce0b9a52794b3f058}.

Previous articleHixhame (terapi me kupa)
Next articleXhenseni (Ginseng)