70 Mijë melaike bëjnë dua për atë që vepron këtë vepër? – Hija Islame

Es-Selamu Alejkum Ju paraqesim videon e radhës, e lusim Allahun (Subhanehu we te’ala) që të kemi dobi nga kjo që ndëgjojmë. Në vazhdim stafi i faqes tonë për ju motra dhe vëllezër kemi përzgjedhur një video të shkurtër në të cilën në vazhdim do të dëgjojmë Hoxhë Jusuf Gjovori i cili në vazhdim të kësaj shkëputje do të na flet në lidhje me një vepër që nëse njeriu e bën këtë vepër atëher 70 mijë melaike bëjnë dua për atë person ju ftojm të ndjekim videon në vazhdim për të dëgjuar për cilën vepër bëhet fjalë

Leave a Reply