Home Zgjodhëm për ju. 4 Shtepija thuajse ne perfundim – 2 Shtepija ne nisje

4 Shtepija thuajse ne perfundim – 2 Shtepija ne nisje

MashaAllah

4 Shtepija thuajse ne perfundim

2 Shtepija ne nisje

Shtepijat ne perfundim jane ne Prizren, Gur Bardh te Malisheves, Velekince te Gjilanit, Tivar te Malit te Zi

Shtepijat ne nisje jane ne Prizren dhe Kamenice

Zoti i shperblefte bamiresit

Halil Kastrati

Source link

M.I

Previous articleSi të kujdesemi për orkidetë
Next articleSmira dhe shoqëria e sotme