Home Zgjodhëm për ju. 3 gjëra që duhet ti bëj ai që beson Allahun dhe Ditën...

3 gjëra që duhet ti bëj ai që beson Allahun dhe Ditën e Gjykimin

Ebu Hurejra (RadijAllahu anhu) transmeton se i Dërguari i Allahut (SalAllahu alejhi ue selem) ka thënë:

“Kush beson Allahun dhe Ditën e Fundit, nëse do të flasë le te flasë mirë ose në të kundërt le të heshtë!.

Kush beson Allahun dhe Ditën e Fundit duhet të respektojë fqinjin e tij.

Kush beson Allahun dhe Ditën e Fundit duhet të respektojë musafirin e tij.”

Transmeton Buhariu dhe Muslimi.

Previous articleCilat janë shkaqet e shtimit të furnizimit?
Next articleGjumi është i ngjashëm me vdekjen