Home Zgjodhëm për ju. 10 Efektet e misvakut

10 Efektet e misvakut

Efektet e Misvakut
Është freski për gojën
Forcon mishrat e dhëmbëve
Shkëlqen dhëmbët
Ndihmon në tretje
Përmirëson shikimin
Përmirëson kujtesën
Shëron dhimbjen e kokës
Rrit rrjedhshmërinë dhe inteligjencën
Relakson trurin

Previous articleCilet jane banoret e xhenetit Firdeus?
Next articleEbu Hanifja dhe një beduin me ujë