Home Të tjera Zgjodhem per ju Tërmet i fuqishëm në Kosovë

Tërmet i fuqishëm në Kosovë

Sipas qytetarëve dridhje të fuqishme janë dëgjuar në rajonin e Dukagjinit, në Pejë, por edhe në Skenderaj dhe Prishtinë.

Gjithashtu, Indeksonline meson se dridhjet janë dëgjuar edhe në pjesë të tjera të Kosovës./Indeksonline/

Previous articleÇfarë gjykimi ka nxjerrja e zekatit të Fitrit në para (lekë)? Sepse kemi dëgjuar persona që e lejojne një gjë të tillë?
Next articleDYSHIMI ËSHTË GËNJESHTRA MË E MADHE