Home Të tjera Zgjodhem per ju Si të zbardhoni dhëmbët me levorën e bananës –

Si të zbardhoni dhëmbët me levorën e bananës –

Sot, me ndihmën e preparateve shtëpiake…

Zbardhimi i dhëmbëve: kjo mund të ju kushtojë qindra euro tek dentist. Ose, nga ana tjetër mund të jetë krejtësisht falas nëse provoni këtë trik të vogël dhe interesant.

Çfarë ju nevoitet? Një lëvore të qëruar të bananes, një brushë dhe një pastë dhëmbësh.

Çfarë të bëni? Pastroni apo fshini anën e butë të lëvorës në dhëmbët tuaj. Mundohuni të mbani larg mishin e gojës si dhe buzët nga pasta për rreth 10 minuta. Lexoni një libër, shikoni disa video me muzikë, çfarëdo lloji qoftë aktiviteti. Pasi të afrohet koha e duhur, merrni një brushë të dhëmbëve dhe aplikoni pastë në dhëmbët tuaj.

E pastaj? Lani dhëmbët ashtu sikur zakonisht, me pastë të dhëmbëve dhe ujë për të hequr pastën e krijuar me banane. Përsëriteni çdo ditë deri në dy javë.

Si funksionon kjo? Kaliumi, magnezi dhe mangani, të gjithë këto përbërës që gjendet në bananen, në mënyrë natyrale ndihmojnë në zvogëlimin dhe pakësimin e njollave të smaltit.

Ja pra! Zbardhimi i dhëmbëve pa kemikale të ashpra apo trajtime të shtrenjta në kushte shtëpiake? Tingëllon shumë këndshëm për të gjithë ne./femra

Previous articleShtrydhni 1 limon dhe përziejeni me 1 lugë vaj ulliri dhe do ta përdorni gjithë jetën –
Next articleA Është Obligim Namazi I Bajramit Për Femrat Dhe Si Falet Ai? –