Home Zgjodhëm për ju. Si ta kuptoj që gruaja më do mua ?

Si ta kuptoj që gruaja më do mua ?

Nëse nuk hidhërohet kur e kundërshton mendimin e saj.

Nëse solidarizohet me ty kur je në brenga dhe pikëllime.
Nëse e brengos mos-prezenca jote…

Një bashkëshort e pyeti një dijetar duke i thënë se: Si mundem ta di se bashkëshortja ime më do?
Ai u përgjigj: Nëse ajo i bën këto 14 punë, bindu se ajo të do:

1. Nëse i do të dashurit e tu dhe biografinë tënde.
2. Nëse nuk hidhërohet kur e kundërshton mendimin e saj.
3. Nëse solidarizohet me ty kur je në brenga dhe pikëllime.
4. Nëse përpiqet gjithmonë të hap tema për bisedë me ty.
5. Nëse konsultohet para se të veprojë apo ndërmarrë diçka.
6. Nëse gëzohet me dhuratën tënde sado e thjeshtë që është ajo.
7. Nëse mundohet të të ndihmojë vullnetarisht në punët tua.
8. Nëse e brengos mos-prezenca jote.
9. Nëse kujdeset për punët që don ti, dhe iu shmanget atyre që i urren.
10. Nëse brengoset së bashku me ty për të ardhurat e dobëta.
11. Nëse bart barrët për hatrin tënd.
12. Nëse përpiqet të të bashkangjitet dhe të të përkrahë në ide, hobi etj.
13. Nëse nuk turpërohet nga puna jote, cilado qoftë ajo.
14. Nëse çdo herë të jep lajme që të gëzojnë për veten e saj.

Përktheu: Valdet Kamberi

Previous article5 arsyet pse duhet të bëni dush të ftohtë
Next articleMençuri e deves | Mjeksia Islame