Home Zgjodhëm për ju. Disa njerëz nga umeti im do t’i përpijë toka, disa do të...

Disa njerëz nga umeti im do t’i përpijë toka, disa do të transformohen në kafshë dhe disave do t’ju bie rrebesh gurësh

DISA NJERËZ NGA UMETI IM DO T’I PËRPIJË TOKA, DISA DO TË TRANSFORMOHEN NË KAFSHË
DHE DISAVE DO T’JU BIE RREBESH GURËSH

Imran ibn Husejn ka thënë: ‘Pejgamberi tha:
– Disa njerëz nga umeti im do t’i përpijë toka, disa do të transformohen në kafshë
dhe disave do t’ju bie rrebesh gurësh.
– Kur do të jetë kjo, o i Dërguar i Allahut -, pyeti një nga muslimanët.
– Kur të popullarizohen këngëtarët dhe instrumentet muzikore, dhe të pihet vera
[alkooli] shumë. [et-Tirmidhi]

Previous articleMekanizmat mbrotjes | Mjeksia Islame
Next articleThuaji këto lutje dhe më thuaj cka po ndjen realisht në zemrën tënde ! Jeta mund të ndryshojë përgjithmonë për të mirë me lejen e Zotit të Lartmadhëruar !