SI E NËNSHTROI ALLAHU DIELLIN PËR NJERIUN !!??

0
382

Thone shkenctaret se nese do te supozohej qe te gjithe njerezit te perfitonin nga cdo energji diellore qe e leshon dielli vetem gjate nje sekonde, atehere kjo energji do t’i mjaftonte tere botes dhe krijesave qe gjenden ne te per nje periudhe 100 mije vjecare.

Mendoni me mua rreth asaj energjie te madhe qe leshon dielli dhe sherbimet qe na ofrohen ne falas prej tij, te cilat Allahu i beri per ne, vertete Allahu ka thene te verteten ne Kuran kur thote:

“E po ashtu edhe Diellin dhe Henen, qe levizin vazhdimisht. Ai i ka vene ne sherbimin tuaj naten dhe diten.” (Ibrahim: 32)

dhe fjala “sehara” (vuri ne sherbim) e perdorur ne ajetin kuranor ne gjuhe ka kuptimin: “e ngarkoi me pune pa shperblim per punen qe ben”.

Kjo eshte edhe detyra e Diellit, prandaj a po mendojme per miresite e Allahut ndaj nesh!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here