Home Zgjodhëm për ju. SI DO TË JET GJENDJA E NJERIUT NË VARRIN E TIJ !!??

SI DO TË JET GJENDJA E NJERIUT NË VARRIN E TIJ !!??

Ibn Kajjim el Xheuzijeh -Allahu e mëshiroftë- thotë:

“Gjendja e robit në varrin e tij do të jetë e ngjashme me gjendjen e zemrës në kraharorin e tij. Si për nga shpërblimi apo dënimi, burgimi apo lëshimi. Po do të dish gjendjen tënde në varr, shiko gjendjen e zemrës tënde në kraharor. Nëse zemra jote është e mbushur me gëzim, qetësi dhe pastërti, atëherë kjo ka për të qenë gjendja jote në varr, ose anasjelltas.”

Previous articleSI TË PENDOHËM PËR HAKUN NDAJ TJERVE DHE ATA QË I KAM PËRGOJUAR?
Next articleÇKA ËSHTË PËRMENDJA E ALLAHUT PËR NJERIUN !?