Shpelarja e hundeve me uje te kripur – Ky eshte trajtimi me i mire per hundet e zena

0
410

Ky eshte trajtimi me i mire per hundet e zena nga viruset, alergjite ose infeksionet bakteriale. Megjithese ky trajtim eshte i neveritshem ne fillim ia vlen te mesohet e te zzbatohet. Ai pastron hunden nga sekrecionet liron kanalet e bllokuara, ndihmon per lirimin e tubave te Eustekut gjate dhimbjeve te veshit, ul nivelin e alergjive dhe pjalmit ne alergjite e ashtuquajtura te barit, heq bakteret dhe viruset, pra ju mbron nga te ftohtet dhe epidemite, si dhe shkurton kohezgjatjen e semundjes. Si veprohet per ta perfituar kete menyre pastrimi? Mbushni nje gote uji 200ml me uje te vaket ose me i mire eshte i ftohte, shtojini 4 gr kripe gjelle te zeze deti(nje luge caji). Perziejeni dhe hidhni pak nga uji i kripur ne zgavren e dores. Uleni koken dhe thitheni ujin me hunde. Uji do t’ju zbrese ne goje. Mos e gelltisni! Peshtyjeni! Perseriteni derisa te harxhoni te gjithe ujin. Kjo kure vlen dhe per sinozitin, poe sinoziti mund te kurohet me sukse dhe me ane te hixhames e cila behet ne pjesen e ballit sipas fig. Ne personat qe eshte aplikuar ka patur efekte shume te mira dhe nuk mbetet ne balle asnje shenje….

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here