Shkolla publike i dërgon detyrimisht fëmijët në Katedralen e Prishtinës. Ku mbeti laiciteti? (Foto)

Të detyruar nga drejtoria e shkollës dhe arsimtarët nxënësit e shkollës fillore “Naim Frasheri” në Prishtinë i kanë bërë vizitë katedrales “Nene Tereza” në Prishtinë, dhe më shumë krenari stafi i shkollës i kanë postuar fotografitë në rrjetin social Facebook.

Me gjithë insistimin se Kosova është shtet laik dhe se feja duhet të qendrojë larg shkollave, këto “kritere” vijnë në konsideratë vetëm kur është puna për islamin.

A thua si do të reagonin institucionet poqese një shkollë publike t’i dërgonte fëmijët shkollarë në xhami???

Leave a Reply