Shkencetaret dhe zbulimi i nje “gabimi” ne Kuran

0
505

Shkencëtarët e perëndimit u takuan, për të zbuluar një “gabim” në Kur`an.!!!

“Deri atëherë kur arritën mbi luginën e milingonave, një milingonë tha: “O ju milingona, hyni në vendet tuaja që të mos u copëtojë Sulejmani dhe ushtria e tij duke mos ju vërejtur.” (En – Neml, 18)

Gabimi sic pretendonin ata ishte te fjala “La jahtimen-nekum” (mos u copëtojë)

Thanë se gjëja e cila copëtohet (thyhet) është çelik i ngurtë, e këto janë krijesa të gjalla nga mishi i butë.

Dhe pse nuk ka thënë “La jaf`asannekum” (mos ju shkelë).

Pas kësaj dy vjet më vonë të njëjtët shkencëtarë zbuluan se dy të tretat e trypit të milingonës është i përbërë nga material qelqi.

Subhan Allah

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here