Home Zgjodhëm për ju. “Shkëmbeni dhurata që të duheni mes vete

“Shkëmbeni dhurata që të duheni mes vete

 

Ka thënë një poet:

Dhuratat e njerëzve janë afërsi për njëri-tjetrin.
Lidhen zemrat e tyre.
Mbillet në rrënjët e tyre miqësia.
Dhe ‘vishen’ me bukurinë e tyre.

“Shkëmbeni dhurata që të duheni mes
vete.”

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore

Previous articleA e dini se Arabi nuk ka epërsi ndaj joarabit,….i bardhi nuk ka epërsi ndaj të ziut
Next articleDo të hapen për të tetë dyert e Xhenetit …