Home Zgjodhëm për ju. Shfrytëzo pse çështje para se të zëvendësohen me pesë çështje tjera

Shfrytëzo pse çështje para se të zëvendësohen me pesë çështje tjera

Transmeton Ibn Abasi r.a. se Muhamedi a.s. ka thënë:
“Shfrytëzo pse çështje para se të zëvendësohen me pesë çështje tjera:
– Jetën para vdekjes;
– Shëndetin para sëmundjes;
– Kohën e lirë para se të bllokohet;
– Rininë para pleqërisë dhe
– Pasurinë para varfërisë”. (Sahihë Xhamië, Albani, 1077)

 

Previous articleSi do te hyjë në Xhenet ai që ka tre vajza?
Next articleShoh ëndrra erotike | Mjeksia Islame