Pse kishin dunjanë nën këmbët e tyre të parë tanë të mirë SELEFU-SALIH

0
397

hat8051

 

Pas betejës së Jermukut, mbreti i Perandorisë Romake, Hirakliu iu drejtua komandantëve të tij me këto fjalë: “Të mjerët ju, më njoftoni si është puna e këtij populli që luftojnë kundër jush, a nuk janë njerëz sikurse ju?!”

 

Komandantët: “Po, gjithsesi.”

Hirakliu: “Jeni ju numerikisht më tepër apo ata?”

Komandantët: “Ne jemi shumëfish më tepër se ata në çdo betejë.”

Hirakliu: “Atëherë, si është puna që po pësoni humbje?!”

Një dijetar prej parisë së tyre tha: “Kjo ndodh për arsye se ata falen natën, agjërojnë ditën, i mbajnë premtimet, ndalojnë nga e keqja, mbajnë drejtësi ndërmjet vete dhe për arsye se ne pimë alkool, bëjmë kurvëri, bëjmë gjëra të ndaluara (harame), nuk i mbajmë premtimet, grabisim pasurinë e të tjerëve, bëjmë padrejtësi, ndalojmë veprat që e kënaqin Allahun dhe bëjmë çrregullime në tokë.”

Hirakliu tha: “Të vërtetën e the!!

 

Atëherë, shikoje gjendjen e tyre sot dhe shikoje tonën, a thua cilit grup i përkasim?!!!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here