Projekte më të mëdha janë truri dhe shpirti!

0
310

Projekte më të mëdha janë Truri dhe Shpirti!
Akoma gjer më sot, këta të dyja mbeten enigma të Diskutuara dhe të Pazgjidhura! Truri është përgjegjës për informatat, për ëndrrat, për harresën, për mendimet që burojnë me shpejtësi të madhe nga ai! Truri dhe Shpirti janë krijesa dhe projekte gjigande, me plotë çudira e sekrete, që kurrën e kurrës nuk do të ketë tru, që të prodhojë tru, e t’i jep atij mundësinë për të punuar si çdo tru tjetër në botë!
Agron Islami

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here