Prekja e xhinëve mund të ndodhë në rastet që vijojnë

0
375

Prekja e xhinëve mund të ndodhë në rastet që vijojnë:

1. kur xhini irritohet nga ndonjë sjellje e pakontrolluar që e godet, sepse xhini është i padukshëm ( e përvëlon me ujë valë kur e derdh ujin, bie mbi të e te ngjashme).

2. kur xhini ose xhinesha dashurohet në krijesën njerëzore.

3. kur xhini i lig bën zullum e padrejtësi, madje edhe pa kurrfarë arsye, e që paraqitet tek njerëzit në njërën prej këtyre katër gjendjeve që vijojnë:

a) në gjendje hidhërimi

b) në gjendje frike,

c) në gjednje kënaqësie dhe

d) në gtjendje depresioni.

Hyrja dhe ngjitja e xhinit me njeriun mund të ndodhë për shkak të natyrës dhe karakterit të xhinëve, të cilët janë të pamaterializuar, në realitet të krijuar “nga flaka e zjarrit”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here