Home Zgjodhëm për ju. Prej shkaqeve të lumturisë është që të kesh

Prej shkaqeve të lumturisë është që të kesh

Prej shkaqeve të lumturisë është që të kesh:

Sy që shohin më të bukurën.
Zemër që e falë çdo të keqe.
Mendje që mendon për më të dobishmen.
Dhe shpirt që është i mbushur me shpresë.

“Nuk është i pasur ai që ka shumë mall, por i pasur është ai i cili është i pasur në shpirt.”

Profeti, alejhi selam.

Përktheu: Qendra Kur’anore

Previous articlePërdore në këtë formë kokrrën e zezë për nervozizëm
Next articleShenjat e stresit që nuk duhet anashkaluar