Home Zgjodhëm për ju. Po më kujtohen gjërat në wc

Po më kujtohen gjërat në wc

Pyetja:

Selam alejkum!
Kur hyj në wc, kam mendime për fenë, çka kam lexuar, çka kam dëgjuar etj.
A është kjo në rregull, se këto po më ndodhin pa dashje, por po më kujtohen gjërat në wc.

Përgjigjja:

Falënderimet i takojnë Allahut, paqja dhe bekimet e Tij qofshin mbi të Dërguarin e Tij Muhamed, mbi familjen e tij, mbi shokët e tij dhe mbi të gjithë ata që ndjekin rrugën e tij deri në Ditën e Gjykimit.

Ndodh shpesh që njeriut në raste dhe situata të ndryshme t`i shkojë mendja për disa gjëra të cilat ndoshta edhe nuk dëshiron t`i kujtojë fare ose nuk dëshiron t`i kujtojë në ato momente. Nëse kjo që thoni ju është nga kjo, nuk ka diçka të keqe inshallah. Allahu e di më së miri!

Alaudin Abazi
9.11.2008

Previous articleA ka dallim mes aktit të fejesës dhe aktit të kurorës?
Next articleILAHI E RE: “Bukuria E Namazit” – Emran Bellani – (Official Video Full HD)