Home Këshilla mjeksore Pi cigare , tymos ?

Pi cigare , tymos ?

Pi cigare , tymos ?
Po .537361_522088344492267_838446712_n
Sa paketa në ditë ?
Tre .
Sa kushton njëra ?
5 euro.
Sa kohe ke që pi ?
Që 15 vjeç.
Pra , nëse ti me të vërtetë ke tymosur që 15 vjeç , i bie që në muaj të shpenzosh 450 euro , e drejtë ?
Po .
Po a e ke menduar ndonjëherë që , 450 euro në muaj , për 15 vjet rrjesht , kanë kapur shifrën 81.000 euro , dhe nëse ti ti kishe hequr mënjanë në vend që t’i tymosje , tani do të kishe një Ferrari ?
Po ti tymos ?
Jo …

 

Previous articleShkaktaret e mossuksesit shkollor
Next articleSpecat e kuq, pse t’i përdorim në verë