Home Zgjodhëm për ju. PËR TË GJITHË ATA QË NUK E FESTUAN VITIN E RI!

PËR TË GJITHË ATA QË NUK E FESTUAN VITIN E RI!

tregim; PËR TË GJITHË ATA QË NUK E FESTUAN VITIN E RI!

A JENI NORMAL?

Mbreti dhe mbretëresha po sundonin në mënyrë paqësore deri sa u zemëruan me një magjistare.

Atëherë magjistarja ju bëri magji në pusin e vetëm që ekzistonte në atë vend dhe kushdo që pinte ujë nga ai pus bëhej i çmendur.

E gjithë popullsia u çmenden përveç mbretit dhe mbretëreshës, kështu që me kalimin e kohës lindi ideja se mbreti dhe mbretëresha nuk janë normalë dhe se ata janë të çmendur. Banorët po përgatiteshin për t’i përmbysur dhe vrarë ata. Mbreti dhe mbretëresha për të shpëtuar shkuan te pusi dhe pinë ujë derisa u ngopen. Kështu ata i shpëtuan kokat e tyre dhe mbretërinë.

Shpesh e pyes veten kur vijnë këto net të çmendura, a të dehem edhe unë, dhe ku është ai pus nga i cili kanë pirë ata…
Sot të jesh i arsyeshëm, do të thotë të jesh anormal.

(Amir.B.; wwww.ljepota-islama.net) Përshtati: Miftar Ajdini

Previous articleSA I MJERI QË ËSHTË I BIRI I ADEMIT!!
Next articleKA ZEMRA QË NDJEJNË DHEMBJE MIRËPO NUK FLASIN