Home Këshilla mjeksore PËR PASTRIMIN E MUSHKËRIVE !?

PËR PASTRIMIN E MUSHKËRIVE !?

Vlohet një gotë qumësht, në një enë tjetër vlohet një gotë ujë,10294413_683753854999808_2011141398899313862_n

përzihen të dyja uji dhe qumështi dhe thithë avullin për dhjetë minuta.

E përsëritë për dhjetë ditë dhe shiko rezultatin.

Janë te lutur ta provojnë duhanpirësit dhe të shohin rezultatin.

Thuhet që çon në neveritjen dhe lënien e duhanit…

Previous articleKështu i shpëtojmë besimtarët…!??
Next articleMerre një hap shtesë – Rishiko mënyrën si cëndron ulur !