Pas vdekjes së Babait, djali dërgoi Nënën e tij në shtëpi të pleqve

0
378

Pas vdekjes së Babait, djali dërgoi Nënën e tij në shtëpi të pleqëve, koh pas kohe ai e vizitonte

Një ditë morri një telefonat nga shtëpia e pleqëve, kërkoni që të vijë sa ma shpejtë sepse Nëna e tij po e jep emanetin (shpirtin)

Djali i nxituar shpejtoj për takimin e fundit me Nënen e tij, i’u afrua afër për të ndëgjuar fjalët dhe dëshirat e saj të fundit, e pyeti nënen a ke ndonjë dëshirë për në fund

Tha po biri im, të lutem pajise
Shtëpin e Pleqëve me freskues sepse behet shum nxehtë e këtu nuk ka, poashtu pajise me frigurifer dhe gjësende ushqimore, sepse shum netë kam fjetur e uritur

Djali i mërzitur i drejtohet nënës e cila e jepte emanetin e fundit, Nënen po pse nuk ma ke thene kete më parë e po ma thua tani, tha biri im, unë durova pa freskuese e pa frigurifere, por me dhimbësesh ty sepse nuk je mesuar të jetosh pa to, dhe do ta kesh shum vështirë kur fëmit e tu do te sjellin këtu

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here