Home Zgjodhëm për ju. PAGJUMËSIA-KËSHILLA PËR TË STIMULUAR GJUMIN

PAGJUMËSIA-KËSHILLA PËR TË STIMULUAR GJUMIN

Ushtrimet ju ndihmojnë që të flini, por evitoni ushtrimet e shkurta para se të shkoni në shtrat.

Një dush i ngrohtë para se të shkoni në shtrat do t’u vinte shumë në ndihmë.
Evitoni konsumimin e pijeve që përmbajnë kafeinë (kafe, kakao dhe koka kola), sidomos natën vonë.
Mardhëniet seksuale para se të jetë koha për gjumë mund të jenë një mënyrë për të përafruar gjumin tuaj. Meshkujt mund të flenë pas mardhënieve seksuale, ndërkohë që femrat mund të mbeten shumë energjike.
Lexoni një libër derisa të ndiheni të përgjumur. Nëse nuk jeni në gjendje të flini, çohuni përsëri.
Dëgjoni Kuran ose vazhdoni të lexoni derisa të kalojë gjysmë ore. Atëherë gjumi me siguri që nuk do “t’u bëjë naze”.

Previous articleA bëhet hixhamja një her në jetë, një her në vit apo në cdo muaj?!
Next articleNjerëzit Më Të Këqij Të Këtij Umeti –