Nje foto qe te rrenqeth mishin

0
410

Nje foto qe te rrenqeth mishin..
Nje burre qe po tenton te vetevritet duke u hedhur nga ura,
dhe njerezit qe e kane kapur aq forte ate prej kembesh, prej qafe,
e kane lidhur, ne menyre qe tja shpetojne jeten atij..

Kjo eshte bota qe duam, nje bote ku njerezit bejne te pamunduren per te shpetuar tjetrin. Nje bote ku njeriu deshiron per tjetrin ate qe deshiron per vete. Nje bote ku sundon dashuria, lumturia dhe paqja..

Pikerish kjo eshte çka Islami i ofron njerezimit..

Ah sikur njerezit ta kuptonin..

Kush shpeton nje jet ka shpetuar tere njerzimin, kush mbyte nje jet, ka mbytyr tere njerzimin
Muhamedi alejhi selam

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here