Merre një hap shtesë – Rishiko mënyrën si cëndron ulur ! 

0
350

Cëndrimi ulur shtohet vazhdimishtë pa marrë parasysh nëse është në tavoline apo në automjet.5n28t3

Cëndrimi në një pozitë 135 °(shkallë) jep më pak sforcim në shpindë se sa cëndrimi kërrysur apo drejtë.

Cëndrimi drejtë në karrike është e dëmshme për shpindë.
Në vend të kësaj ju duhet të qëndroni pjerrët në karrike në një kënd prej 135 ° (shkallë).

Përktheu dhe përshtati: Dr.med. Abdurrezak, Preshevë.

– SHPERNDAJE –

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here