Meditime Kur’anore!

0
348

Meditime Kur’anore!

Allahu ekber!

Meditime Kur’anore!

Shkopi i Musait alejhi selam u bë shkak për pranimin e Islamit nga ana e sihribazëve. 
Shkopi i Musait alejhi selam u bë shkak për ndarjen në dysh të detit dhe shpëtimin e Musait alejhi selam nga Firaoni dhe ushtria e tij.
Këmisha e Jusufit alejhi selam u bë shkak që me u zbulu gënjeshtra e vëllezërve të tij tek babai i tij Jakubi alejhi selam.
Këmisha u bë shkak që Jusufi alejhi selam doli i pastër nga shpifja që i bëri gruaja e mbretit Azizit për tentim për imoralitet për Jusufin alejhi selam.
Këmisha e Jusufit alejhi selam u bë shkak që t’i kthehet shikimi (t’i largohet verbëria dhe t’i kthehet të pamurit) Jakubit alejhi selam.
Andaj, mbështetu dhe kapu fortë për Allahun, ngase Ai të mjafton për çdo gjë dhe të ndihmon dhe t’i hapë rrugët kah nuk e pret.

Dr. Abdulmuhsin el Mutajrij

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here