Home Zgjodhëm për ju. A me lejohet te perdor internetin e komshinjve pa leje?

A me lejohet te perdor internetin e komshinjve pa leje?

A me lejohet te perdor internetin e komshinjve pa leje, si te atyre qe kane vendosur kodin, por edhe te atyre qe nuk kane vendosur kodin, duke e lene vete te hapur?

Jo, nuk lejohet kjo gje. Nuk lejohet te perdoresh pronen dhe mallin e dikujt pa lejen e tij.

Shejh Salih El Feuzan
Allahu e ruajtte!

Previous articleKu dallon Meka nga Medina
Next articleA lejohet vrasja e insketeve me zjarr?