A lejohet me bë vorrin me beton? –

0
388

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë ku e lusim Allahun që të kemi dobi nga kjo që e dëgjojmë, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Sabit Gashi thotë: A lejohet me bë vorrin me beton?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here