Ky sulmues me thikë shpartallohet nga policia në mënyrën më të pazakontë

Ky sulmues me thikë shpartallohet nga policia në mënyrën më të pazakontë

 

Policia ka ndaluar një sulmues me thikë në kufirin Marokeno-Spanjoll.

Nje oficer policia gjuan nje barriere plastike mbi sulmuesin dhe te gjithe i sulen ne menyre te papare.

Ky reagim eshte kapur nga kamerat, dhe po shperndahet gjeresisht ne mediumet nderkombetare. Ende nuk dihen motivet e keti tentim-sulmi.