Home Zgjodhëm për ju. ” Kush prej njerëzve e meriton më shumë bamirësine(në cdo gjë) time?

” Kush prej njerëzve e meriton më shumë bamirësine(në cdo gjë) time?

E dashura Nënë⚘
Profetin (paqja dhe mëshira e Allahut qoftë mbi të) e pyetën:
” Kush prej njerëzve e meriton më shumë bamirësine(në cdo gjë) time?”
-I tha: “Nëna jote!”
E pyeti prap :” Po pastaj?”
-i tha: “Nëna jote!”
E pyeti prap: “Po pastaj?”
-I tha :”Nëna jote!”
E pyeti prap:”Po pastaj?”
-i tha:”Babai yt!”
…..
Po ashtu Profeti ka thënë se Xhenneti i njeriut është nën këmbëve të Nënës.⚘
Feja Islame e ngriti nënën në pozitën dhe gradën me të lartë të respektuar prej njerëzve mbi tokë.⚘

 

Previous articleA e dini cila është kënaqësia më e madhe në këtë botë?
Next articlePërse mëlçia e Balenës është ushqimi i parë i banorëve të Xhenetit