KUSH DËSHIRON …!

0
323
Notebook and pencil

Kush dëshiron shtimin e mirësisë, devotshmëria do t’i mjaftojë.

Kush dëshiron krenari, Islami do t’i mjaftojë.

Kush dëshiron drejtësi, ligji i Allahut do t’i mjaftojë.

Kush dëshiron relaksim shpirtërorë, dhikri(përmendja) i Allahu do t’i mjaftojë.

Kush dëshiron shoqëri të frytshme, Libri(Kur’ani) i Allahut, do t’i mjaftojë.

Kush dëshiron këshillues të mirë, vdekja do t’i mjaftojë.

Kush dëshiron pasuri, kënaqësia me kaderin(caktimi) e Allahut, do t’i mjaftojë.

Kush dëshiron stolisje të jetës , dituria do t’i mjaftojë.

Kush dëshiron bukuri të trupit, morali i lartë do t’i mjaftojë.

Kush dëshiron qetësi, rahati trupore dhe shpirtêrore, Xheneti i Allahut do t’i mjaftojë.

Dhe, kujt nuk i mjaftojnë të gjitha këto që i cekëm, atëherë zjarri i Xhehenemit do t’i mjaftojë.

Nga arabishtja: Suad B. Shabani

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here