Home Zgjodhëm për ju. Kjo do te mbroje nga cdo armik inshaAllah – Degjoje cdo dite

Kjo do te mbroje nga cdo armik inshaAllah – Degjoje cdo dite

Kjo do te mbroje nga cdo armik inshaAllah – Degjoje cdo dite

Mesoje dhe recitoje cdo dite …

All-llahumme inna nexh’aluke fi nuhurihim ve ne’udhu bike min shururihim.

O Zot, prej Teje ndihmë kërkojmë të na mbrosh nga armiqësia e tyre; prej Teje ndihmë kërkojmë të na mbrosh prej djallëzisë së tyre.

Ebu Davudi 2/89, hadithin e ka bërë te vërtetë Hakimi dhe e ka pëlqyer Dhehebiu 2/142.

Previous articleDieta më e mirë për njerëzit që kanë fituar luftën me kancerin
Next articleSHTYLLAT E ISLAMIT | Mjeksia Islame