Home Zgjodhëm për ju. Njerëzit mësyshmarrës i takojnë një prej tre kategorive

Njerëzit mësyshmarrës i takojnë një prej tre kategorive

Njerëzit mësyshmarrës i takojnë një prej tre kategorive:

1. Njeri që ka për qëllim të godas me mësyshin e tij dikë/diçka dhe ia arrin qëllimit.

2. Njeri që ka për qëllim që të godas me mësyshin e tij dikë/diçka dhe nuk ia arrin qëllimit.

3. Njeri që nuk ka për qëllim që të godas me mësyshin e tij dikë/diçka dhe pavarësisht kësaj ai e merr mësysh këtë frymor/send.

Kësisoj, është mëse e mundur që një person të marrë dhe merret mësysh, dhe ky i fundit (ai që merret mësysh) pasi ishte shëndoshë e mirë të sëmuret, ose që personi ta shohë një frymor që është i shëndetshëm dhe ky të lëndohet, ose ta shohë një send që është në rregull dhe pas këtij shikimi ai të copëtohet apo dëmtohet…

Previous articleÇka është Down sindrom-i?
Next articleFjalët e një mjeku pasi bëri autopsinë e një të vdekuri