Home Këshilla mjeksore Këshilla ushqimore !

Këshilla ushqimore !

Konsumo një gotë ujë para së të konsumosh caj apo kafe.2lufhow

Lukthi juaj do ju falënderojë për këtë.

Vlera Ph e Cajit është 6, ndërsa vlera Ph e Kafes është 5, cë do të thotë se e rrisin aciditetin (thartësirën) në trup.

Thartësira shkakton shumicën e sëmundjeve të mëdha si kanceret, Ulqerën (të thatin në lukth), etj. Duke pirë një gotë ujë para Cajit apo Kafes ju do e zvogëloni dëmin.

Përktheu dhe përshtati: Dr.med. Abdurrezak, Preshevë

• S H P E R N D A J E •
www.mjekumusliman.com

Previous articleKëshilla për Alkoolikët! 
Next article”4” Premtimet nga All-llahu që nuk duhet t’i harrosh asnjëherë !!