Home Mjeksia Profetike Katër gjëra sjellin kënaqësi e lumturi,

Katër gjëra sjellin kënaqësi e lumturi,

 

Katër gjëra sjellin kënaqësi e lumturi, po t‟i kundrosh:
  • – gjelbërimi,
  • – uji që rrjedh,
  • – të dashurit e zemrës dhe
  • – frutat.

 

Previous articleRukje për shiatikun
Next articleVendet me më së shumti doktorë shkencash (FOTO)