Home Zgjodhëm për ju. Ja disa të mira shëndetësore të tulsit

Ja disa të mira shëndetësore të tulsit

Në Indi Tulsi është kultivuar për qëllime mjekësore dhe shpirtërore.

Tulsi si një bimë medicionale mund të ju sjellë mjaftë përfitime shëndetësore, ajo mund të shërbehet në çaj ose lëng e gjithashtu si pluhur apo e tharë, shkruan Health.

Ja disa të mira shëndetësore të tulsit:

Trajton çrregullimin e frymëmarrjes.

Shëron ethet dhe sëmundjet e fytit.

Pastron veshkat.

Trajton infeksionet dhe problemet e lëkurës.

Parandalon çrregullimet kardiovaskulare.

Parandalon plakjen.

Previous articleForma më e shpeshta me të cilat shfaqet kanceri
Next articleMrekulli shkencore nga Kurani – Formimi i naftës