Home Lajme IZRAELI EVAKUON ME FORCË NJË KAMP PALESTINEZ NGA QENDRA E NJË PROJEKTI...

IZRAELI EVAKUON ME FORCË NJË KAMP PALESTINEZ NGA QENDRA E NJË PROJEKTI TË KOLONIZIMIT

f2d4a32b-bd5a-4466-8afe-ed22eb47f9e2-444x333Forcat izraelite të sigurisë filluan evakuimin me forcë sot në mëngjes të një kampi të militantëve palestinezë vendosur në qendrën e një projekti të kolonizimit hebre, kundërshtuar nga Cisjordania, theksoi një fotograf.
Izraeli evakuon me forcë një kamp palestinez nga qendra e një projekti të kolonizimit

Forcat izraelite të sigurisë filluan evakuimin me forcë sot në mëngjes të një kampi të militantëve palestinezë vendosur në qendrën e një projekti të kolonizimit hebre, kundërshtuar nga Cisjordania, theksoi një fotograf.

“Forcat izraelite kanë hyrë në kamp, ngritur të premten në mëngjes në vendin e projektit E1, mes Cisjordanisë dhe Jerusalemit Lindor të pushtuar”, konfirmoi një prej organizatoreve të këtij manifestimi, Abir Copty.

Previous articleBEOGRADI MERR MBËSHTETJEN E PARLAMENTIT PËR AUTONOMINË E SERBËVE TË KOSOVËS
Next articleTOLERANCA E FESË ISLAME FAKTOR I RËNDËSISHËM PËR ÇËSHTJEN KOMBËTARE