Ilaçi natyror për të zhdukur përgjithmonë dhimbjet në gju

0
637

Duket si e pavërtetë, por në fakt i provuar dhe i vërtetuar plotësisht! Gjunjët mundësojnë gjithë lëvizjet e këmbëve tona, për të siguruar sjelljen e duhur të trupit, drejtimin dhe ecjen, në këmbë, apo duke kërcyer.

Megjithatë, ata janë më të lehtë për t’u dëmtuar. Dhe sa më shumë plaket njeriu aq më shumë nyjet humbasin fleksibilitetin e tyre.
Ky është rasti i një burri 44-vjeçar që arriti të shmangë një operacion në gju krejtësisht në mënyrë të natyrshme.
Ai quhet Tuzlak Elvir D. dhe vendosi ta ndajë ilaçin çudibërës që e ndihmoi atë të zgjidhte problemin shëndetësor me pjesën tjetër të botës.
Dhe janë vetëm 2 përbërës që gjenden në kuzhinat tuaja. Sipas Elvir, dhimbja në gjurin e tij u shfaq si rezultat i punës së vazhdueshme në këmbë përgjatë 8 muajve të fundit.

Kur u vizitua te mjeku, Elviri mësoi se nuk do të mund të qëndronte përsëri në këmbë nëse nuk bënte një operacion.
Por menjëherë pas kësaj vizite, ai takoi një grua të vjetër e cila i dha recetën e mrekullisë.

Si përgatitet ilaçi
Ajo që duhet për të përgatitur ilaçin është uthulla e mollës dhe kripa.

Ju duhet të përzieni 3 gota me uthull molle dhe një filxhan kripë.
Pastaj, lagni një pecetë dhe lidheni atë rreth gjunjëve. Elviri tha se e aplikoi këtë veprim rregullisht për 7 ditë dhe dhimbja kaloi plotësisht.
Pas një jave gjunjët e tij u shëruan.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here