Hazbi Therra “godet” RTK-në

Hazbi Therra “godet” RTK-në

R T K

Jeni turpi i Kosovës o t’kurdisur
Keni shitur nder e fe o zemërgrisur
Emisionet erotike s’ju penguan
Gay-lesbike t’pa moralshëm gjith u ftuan
Droga t’ndryshme, alkohole si lumenjë
Me ta rrini hani pini maskarenjë
R T K për juve një mesazh
Jeni Rrena Tradhëti dhe Kamufllazh

Autor : Hazbi Ameti Therra ( Elhamdulilah )