Home Zgjodhëm për ju. Gjumi i ditës është tri llojesh

Gjumi i ditës është tri llojesh

Kanë thënë se gjumi i ditës është tri llojesh: – i mirë, dhe ky është gjumi rreth mesditës; – i shkujdesur, që është gjumi herët në mëngjes (pas sabahut), i cili e pengon njeriun nga të mirat e kësaj bote dhe ato të ahiretit; – gjumi i çmendurisë, që bëhet pas ikindisë.

Kjo është arsyeja që disa njerëz nga tanët thonë se: “Kush ka fjetur pas ikindisë dhe pastaj ka luajtur mendsh, të mos fajësojë njeri tjetër për këtë, veç vetes.”

Previous articlePsikologu i njohur Europian studion shqiptimin e fjalës “All-llah” dhe rezultati ishte befasues!
Next articleGjumi sipas këshillave profetike